Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η αγανάκτηση καλά κρατεί...

 
από fb
Georgios Kariotis
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΠ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ,,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΘ,,, ΧΩΡΙΣ ΡΑΜΠΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΑΝΣΑΝΣΕΡ,,,,,ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ,,,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ,,,,,,(ΕΝΕΚΑ ΧΟΥΝΤΑΣ),,,ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.......ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ??? Η ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ???....ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΕΣ..??
Το βρήκα στο facebook. Παράπονα. Τι πρωτότυπο! Όταν οι "αρμόδιοι και υπεύθυνοι" κάθε άλλο παρά αρμόδιοι και υπεύθυνοι είναι, στους υπόλοιπους δεν μένει παρά να έχουν παράπονα γι' αυτά που ΔΕΝ έχουν.
Ποτέ δεν μπόρεσα  να καταλάβω γιατί όσοι βρίσκονται κατά καιρούς σε θέσεις από όπου οφείλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και πληρώνονται γι αυτό δεν σκέφτονται κάποια απλά πράγματα και  δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα με αυτήν τους την απερισκεψία. Υποτίθεται ότι ο δήμος μας έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες και έχει προτρέψει άτομα με ειδικές ανάγκες να έρθουν και να κατοικήσουν εντός των ορίων  του. Τα άτομα ήρθαν - και απογοητεύτηκαν. Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα "πεζοδρόμια" που από κει που έχουν τρεις πλάκες καταλήγουν σε ...κάτι αδιευκρίνιστο ή παρεμβάλλεται "είσοδο γκαράζ" με μια κλήση, που και τα δυο σου πόδια να έχεις δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις . Ή εκεί που περπατάς, αγκαλιάζεις μια κολόνα. Φαντάζεστε να θέλει να κυκλοφορήσει ένας τυφλός με σκύλο οδηγό. Ο καημένος ο σκύλος θα ξεχάσει τα όσα έμαθε! Όσο για τον τυφλό
Από που να ξεκινήσει κανείς. Προσβάσεις για αναπηρικά καροτσάκια; Ούτε τα παιδικά καροτσάκια κυκλοφορούν - αν και είναι πολύ πιο ευκίνητα. Ούτε πεζός δεν κυκλοφορεί. Αν δεν αγκαλιάσεις κολόνα, θα πρέπει να σκαρφαλώσεις πάνω από κάδο απορριμάτων και όχι σε κανένα δρομάκι -σε έναν από τους δύο δρόμους του δήμου Θερμαϊκού που έχουν νησίδα, στην Φιλίππου! - Μα ζητώ συγνώμη! Έκανα λάθος! Ο δήμος μας δεν θέλει να προσελκύσει άτομα με ειδικές ανάγκες  μα θέλει να γίνει ιδανικός τόπος για PARCOURίστες!
Όσο για τα νόμιμα, τα παράνομα και τα πρόστιμα...με βλέπω να ετοιμάζω μια πλήρη λίστα των του δήμου γιατί από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι...
ευχαριστώ Γιώργο για την αφορμή